ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

EMS – система за енергиен мениджмънт

Революционно решение за автоматизирано и динамично управление на фотоволтаични централи и системи за съхранение на енергията BESS въз основа на борсовите цени на електроенергията.
Solarity BG представя новаторско решение, което дава възможност на собствениците на фотоволтаични централи да оптимизират генерирането на енергия и финансовата възвръщаемост, като използват борсовите цени на електроенергията в реално време.

Софтуерът разполага с алгоритми за регулиране, както на комбинирана инсталация BESS + PV, така и регулиране на отделни инсталации на системи за съхранение и PV централи.

Фотоволтаичните централи за собствени нужди с продажба на излишната енергия автоматочно се въвеждат в режим „собствени нужди“, когато цената на електроенергията падне под зададена от клиента стойност.

Основни характеристики и предимства

Z
Автоматично регулиране работата на централите според пазара в реално време
Z
Алгоритъм за следене на максималните ценови диапазони
Z
Стабилен профил на мощността на изхода на инсталацията
Z
Peak shaving функция
Z
Балансиране на натоварването на мрежата
Z
Подобрена търговия с енергия
Z
Повишена оперативна ефективност

Нашият нов софтуер представлява голям скок напред в интелигентното управление на фотоволтаични централи. Използвайки борсовите цени на електроенергията в реално време, ние даваме възможност на собствениците на централи да оптимизират своите финансови резултати, да подобрят стабилността на мрежата и да стимулират прехода към устойчиво енергийно бъдеще.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

ОБОРУДВАНЕ И МОНИТОРИНГ

Фотоволтаични
панели

Соларни
инвертори

Стационарни
конструкции

Соларен
мониторинг

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще отговорим на всички ваши въпроси