Преференциални условия на кредитиране

4 февруари 2021

Соларити БГ е официален инсталатор на Прокредит Банк, която предлага преференциално финансиране за фотоволтаична централа с мощност 50kW, предвидена за собствено потребление. Кредитът се отпуска при облекчени условия при 1500 лв. месечна вноска за 5 години и не изисква самоучастие, първоначална вноска или обезпечение.

Като официален партньор на банката, Соларити се ангажира с проектиране, окомплектоване на документацията, изграждане на покривна конструкция, закупуване и доставка на оборудването, монтаж и въвеждане в експлоатация, непрекъснат мониторинг, ежегодна профилактика през първите 5 години. В рамките само на първата година от стартирането на проекта, вече над 40 клиента имат изградени и работещи фотоволтаични системи и вече реализират значителни спестявания от разходите си за електроенергия.

БЛОГ

Предишни новини

Нов сайт на Соларити БГ за продажба на соларно оборудване

Нов сайт на Соларити БГ за продажба на соларно оборудване

На сайта можете да намерите информация за актуалните модели соларни панели на Sharp, мрежовите инвертори на Delta, хибридни модели инвертори на SolaX, цели соларни системи за домашно ползване или за малкия бизнес, батерии, конструкции за фотоволтаични централи, соларен мониторинг и всякакви аксесоари.

Соларити БГ достави за първи път в България ESS система

Соларити БГ достави за първи път в България ESS система

Системата представлява голям акумулаторен блок за съхранение на част от произведената енергия от фотоволтаична централа. ESS се използват за целите на балансиране на мрежата, както и за подобряване на икономическия ефект при производството на енергия.