ЗА НАС

12 години на българския пазар

Фирма Соларити БГ е създадена в гр.Пловдив през 2009 г. Приоритетно насочва дейността си в сферата на фотоволтаичните инсталации за производство на енергия, като за последните 12години се е утвърдила като стабилен и надежден партньор на българския пазар.

До момента компанията е изградила над 100 енергийни обекти с обща инсталирана мощност над 9MW от различно естество – наземни фотоволтаични централи за продажба на електричество; покривни системи, присъединени към електроразпределителната мрежа; инсталации за собствени нужди; автономни фотоволтаични системи.

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Работим с утвърдени доставчици

Фирмата разполага с високо квалифицирани специалисти, притежаващи необходимите опит и умения за проектирането, изграждането и поддържането на една фотоволтаична система. Вписана е в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в България. От 2013 г. Соларити БГ е вписана и в Регистъра на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор на лицата, извършващи монтиране, поддържане, ремонтиране и преустройство на енергийни обекти.

За да поддържа високото качество на предлаганите услуги и продукти, Соларити БГ работи с утвърдени и доказали се на пазара доставчици. От 2009 г. фирмата е представител за България на швейцарския реномиран производител на автономни инвертори Studer Innotec. През 2011 г. става партньор и вносител на висококачествените соларни панели на тайванския производител Inventec Energy. От 2011 г. фирмата и е ексклузивен търговски и сервизен представител за България на Delta Electronics, водещ производител на соларни инвертори и UPS системи.

МЕЖДУНАРОДНИ ИЗЛОЖЕНИЯ

Златен медал на Международен Технически Панаир

Компанията представя своите продукти и енергийни решения на международни изложения и форуми като Международния Технически Панаир – гр. Пловдив, Изложението за ЕЕ и ВЕИ – гр. София, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE – гр. Букурещ, SOLAR THERM BIOMASS – гр. Нови Сад.

През 2010 г. Соларити БГ получава златен медал на Международен Технически Панаир – гр.Пловдив. През 2013 г. фирмата печели участие като изложител на българския щанд на международното изложението CeBIT Bilisim в Istanbul Expo Center. Участието е финансирано от ИАНМСП със средства от Проект № BG161РО003 – 4.2.01-0001 „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия” по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007 – 2013”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

През април 2015 година Соларити БГ отново представи България като една от фирмите на националния ни щанд на Hannover Messe 2015 в Германия. Участието отново беше финансирано от ИАНМСП със средства от същия проект.

НАШАТА МИСИЯ

Mаксимална ефективност
от централата

Стремежът на фирмата е да предлага комплексни и иновативни решения в сферата на енергетиката и да въвежда нови технологии, с което да задоволява индивидиалните нужди на своите клиенти. През 2014 г. компанията насочи потенциала си в разработката на собствени продукти и системи.

Едно от новаторските решения на Соларити БГ е Solarity APC – система за енергиен мониторинг и мениджмънт. Компанията разработи още система, насочена към нуждите на земеделските производители – Solarity APS – интелигентно решение за автономно захранване на помпени възли за поливане.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще отговорим на всички ваши въпроси

НАШИЯТ АДРЕС

ул. Брезовско шосе 145
Пловдив

ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР

+359 (032) 511 564

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

office@solaritybg.com