ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

UPS – резервно захранване

Най-добрите UPS устройства на Delta power solutions са вече на българския пазар със Соларити БГ.

Вече на българския пазар, Delta UPS набира все повече доволни клиенти. Освен техническите си преимущества, моделите предлагат много добро съотношение цена/качество. Някой от основните ни предимства:

Z

Най-високо ниво на защита с online технология

Z

Безплатен софтуер за управление и мониторинг

Z

Висока ефективност и КПД

Z

Автоматичен байпас

Z

Опция за допълнителни батерийни блокове за удължено време на автономност

Z

Дълъг експлоатационен живот

Delta Electronics е тайвански производител на електронно оборудване с над 44 години опит. Delta са лидер в OEM производството на UPS за други водещи марки на пазара, като отскоро стартират собствена линия решения за резервно захранване, подходящи за нуждите на индустрията:

Лидер при енергийно-ефективните резервни захранвания за индустрията- Delta UPS. Всички модели UPS са от технология – Online с двойно преобразуване и високо КПД.

Моделите са разделени в три основни групи – Amplon – монофазни устройства с мощност от 1kVA до 10kVA, Ultron – трифазни устройства със структура вход:изход 3:1 и 3:3 за мощности от 10kVA до 500kVA и Modulon – трифазни 3:3 устройства с модулна структура за ефективно разпределяне на товара и риска с мощност от 20kVA до 200kVA. Към всички модели има възможност за допълнителни батерийни блокове за удължаване на времето на автономност според нуждите на потреблението.

Ultron (10kVA - 4000kVA)

Delta Online UPS – Ultron Family

Семейството Ultron е серия от онлайн UPS устройства с висока ефективност. Предлага изключителни решения за защита на захранването за всички видове бизнес. Подразделенията на Ultron включват серията DPS, обхващаща мощности от 60/80/120/160/200/300/400kVA с изключително качество на захранването и несравнима ефективност; серията EH за мощности от 10/15/20kVA, осигуряващи надеждна защита на захранването с най-добра обща цена на експлоатационни разходи; HPH серията с мощности от 20/30/40 kVA, предоставя най-добрата в класа защита на захранването с максимална мощност и ефективност на разходите, и NT серията, която разполага с гъвкава настройка за оптимална производителност в широк спектър от 20-500 kVA.

Modulon (20kVA - 800kVA)

Delta Online UPS – Modulon Family

Когато се инвестира във високо натоварено непрекъсваемо захранване за мрежово оборудване или център за данни, ползите от модулно захранване правят този избор оптимален. Модулните UPS устройства бързо заместват стандартните UPS устройства, като икономически най-целесъобразни и енергийно ефективни източници за захранване на пазара днес.

Delta Modulon предлага трифазни модулни UPS-и за изискванията за мощност над 20kVA. Високоефективните UPS устройствата в семейството Modulon включват серия DPH (25kW ~ 200kW), която е с пълна номинална мощност (kVA = kW) и осигурява максимална надеждност, и серията NH Plus (20kVA ~ 120kVA), която предлага изключително ниска обща цена на придобиване и експлоатационни разходи. И двете серии NH Plus и DPH са с двоен вход.Модулите са разположени вертикално в един шкаф, както предлагат паралелно разширение до 4 единици.

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

ОБОРУДВАНЕ И МОНИТОРИНГ

Фотоволтаични
панели

Соларни
инвертори

Стационарни
конструкции

Соларен
мониторинг

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ще отговорим на всички ваши въпроси