Автономни инвертори

Соларити БГ е официален представител на Studer Innotec за България.

Високотехнологичният дизайн на синусоидалните инвертори (DC/ACпреобразуватели на 220V), както и избора на изпълнението, кара Studer Innotec да избира най-надеждните компоненти. Това е причината, поради която са избрани най-новите технологии, като цифровите сигнални процесори (DSP), които допринасят за по-добра функционалност и по-висока ефективност на инверторите.
Функцията SmartBoost дава възможност за добавяне на енергия на инвертора към друг източник, като например генератори, дори и в случай на асиметрични натоварвания. Възможно е да добавите Xtender към почти всички други съществуващи инвертори с цел увеличаване на наличната мощност.

Oт декември 2015 Соларити БГ обявява нова ценова листа със значителни намаления в цените на синусоидалните инвертори. В серията Xtender нaмаленията достигат до 37% за определени модели. Отличаващи се като едни от най-здравите и устойчиви инвертори за автономни системи, сега те са значително по-достъпни.
Освен ценовото си предимство пред конкурентните марки, инверторите запазват и своите технически предимства: осигуряват несравнима свобода на използване, поради множеството си функции. В основно приложение, те предлагат цялостен пакет: функциите на инвертор, зарядно устройство, Smart Boost система. Всички инвертори са подходящи и за трифазни системи, притежават висока изходна мощност, могат да работят в паралел и се характеризират с ефективна и безотказна работа.
Studer остават лидер в производството и на соларни зарядни контролери с голяма мощност. Vario Track и Vario String са контролери с ток на заряда до 120A, което улеснява както проектирането, така и изграждането и работата на системата. При тях също има намаление в цената.
Системата за мониторинг позволява всички устройствата да бъдат наблюдавани и управлявани централизирано.
От месец декември 2015 се променя и дистрибуторската политика на компанията относно присъствието й на българския пазар.

Фотоволтаични панели
Соларни инвертори
Автономни инвертори
Стационарни конструкции
Соларен мониторинг
Заряден контролер